1U

U wilt een aantal servers bij ons plaatsen in losse units vorm. Dit kan in onze afgesloten Racks.

1u-colocatie

Aanvragen

1/2 RACK

U beschikt over meerdere servers. U heeft een 1/2 rack met uitbreidingsmogelijkheden.

half-rack-colocatie

Aanvragen

1/1 RACK

U bent een groot afnemer en bent opzoek naar een veilige omgeving voor uw serverpark.

full-rack-colocatie

Aanvragen

Uw server veilig in Amsterdam

LOCATIE AMSTERDAM

U wilt over uw eigen server apparatuur controle houden en toch gevestigd zijn in een van de datacenters waar EliteSwitch mee opereert? In dit geval zult u worden geplaatst in een van onze eigen Racks waardoor u direct beschikt over een snel en stabiel netwerk voor uw server apparatuur. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar als klant en u bent geheel onafhankelijk van ons. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week zelfstandig toegang verkrijgen tot het desbetreffende datacenter. Daarnaast kunt u realtime, online, zelfstandig aanpassingen doorvoeren, zoals de rDNS.

RACKSPACE

Indien u meerdere servers wilt onderbrengen bij EliteSwitch dan kunnen wij u een 1/3, 1/2 of 1/1 private Rack aanbieden. Voor de grotere klanten bieden wij complete cabinets aan. Hierdoor bent u verzekerd dat niemand bij uw apparatuur kan.

DATACENTER

switch-datacenter

EliteSwitch heeft een nauwe samenwerking met Switch Datacenters op het gebied van Datacenter oplossingen. EliteSwitch beschikt over de mogelijkheid om flexibel colocatie aan te bieden in het hoogwaardige Switch Datacenters te Amsterdam.

Informatie datacenter