Bij EliteSwitch bent u verzekerd van betrouwbare datacenters

 

ONZE DATACENTERS

EliteSwitch beschikt op dit moment over eigen ruimtes in 3 verschillende top datacenters door heel Nederland. Wij hebben hiermee een landelijke dekking gecreëerd voor al onze (potentiële) klanten, doordat wij exclusieve contracten hebben met de door ons geselecteerde datacenters.

U heeft keuze uit 3 top datacenters om uw apparatuur flexibel onder te brengen:

Bij het selecteren van onze datacenters zijn wij uiterst kritisch te werk gegaan. De belangrijkste factoren die de kwaliteit van een datacenter bepalen zijn een compleet redundante stroomvoorziening, toegang tot internationale carriers, goede koeling en stringente toegangsprocedures. Daarnaast hebben we gekeken naar de flexibiliteit van het desbetreffende datacenters om ervoor te zorgen dat EliteSwitch flexibel met de klant kan schakelen. De mogelijkheden zijn hierdoor ongekend!

Bij EliteSwitch bent u verzekerd van een betrouwbare partij, die zorgt voor een snel en zeer stabiel netwerk in verschillende beveiligde datacenters. EliteSwitch is dé aanbieder als het gaat om colocatie. Doordat EliteSwitch in verschillende hoogwaardige datacenters in Nederland opereert zijn wij in staat u op verschillende top locaties, colocatie aan te bieden. EliteSwitch biedt colocatie en rackspace aan voor een enkele server tot volledige racks en cabinets.

RACKSPACE

Indien u meerdere servers wilt onderbrengen bij EliteSwitch dan kunnen wij u een 1/3, 1/2 of 1/1 private Rack aanbieden. Voor de grotere klanten bieden wij complete cabinets aan. Hierdoor bent u verzekerd dat niemand bij uw apparatuur kan.

COLOCATIE

U wilt over uw eigen server apparatuur controle houden en toch gevestigd zijn in een van de datacenters waar EliteSwitch mee opereert? In dit geval zult u worden geplaatst in een van onze eigen Racks waardoor u direct beschikt over een snel en stabiel netwerk voor uw server apparatuur. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar als klant en u bent geheel onafhankelijk van ons. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week zelfstandig toegang verkrijgen tot het desbetreffende datacenter. Daarnaast kunt u realtime, online, zelfstandig aanpassingen doorvoeren, zoals de rDNS. Zie colocatie pagina voor meer informatie.

SERVER PLAATSEN

Bij colocatie plaatst u uw eigen server in een datacenter. In dit datacenter zijn speciale racks ter beschikking gesteld waar uw eigen server in zal komen te hangen. Uw server staat dus veilig in een afgesloten rack (omgeving). Daarnaast wordt uw server aangesloten op het desbetreffende netwerk waardoor u verzekerd bent van een snel en stabiel netwerk bij EliteSwitch.