Over Eliteswitch

eliteswitch-kantoor

EliteSwitch heeft expertise en ervaring met het compleet uitwerken, opleveren en onderhouden van hosted omgevingen. Diensten als colocatie, managed webhosting, website en webshop ontwikkeling, office365 en online marketing behoren tot gecontroleerde diensten die EliteSwitch aanbiedt aan de zakelijke markt. EliteSwitch beschikt over eigen ruimtes in diverse datacenters met eigen hosted omgevingen. Alle diensten worden dan ook volledig in-house ontwikkelt, onderhouden en door ontwikkelt. EliteSwitch werkt nauw samen met diverse hoogwaardige datacenters zodat stabiliteit, continuïteit en veiligheid altijd gewaarborgd zijn.

EliteSwitch positioneert zich als een betrouwbaar bedrijf. Wij denken graag mee met klanten om het maximale te kunnen bereiken samen. Hiermee willen wij onderstrepen dat lange termijn visies en relaties voor ons zeer belangrijk zijn.

EliteSwitch: De geschikte partij voor u

1. Betrouwbaarheid, continuiteit en veiligheid
EliteSwitch is een gezond en winstgevend bedrijf. Door het lange bestaansrecht, jaren lange ervaring en omdat alle aangeboden diensten volledig is eigen beheer zijn bent u gegarandeerd van een betrouwbare partner die zich volledig inzet voor continuiteit en veiligheid wat zorgt voor een lange termijn relatie.

2. Bereikbaarheid 24/7
De wereld veranderd in een snel tempo waarbij tijd steeds persoonlijker wordt voor iedere individu en bedrijf. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om bereikbaar te zijn op de momenten waarop het essentieel is. Daarom kiezen wij ervoor om 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar te zijn voor onze klanten. Onze ervaren medewerkers staan u persoonlijk te woord en streven naar een snelle en correcte afhandeling van uw vraag.

3. Hoge beschikbaarheid
Al onze diensten worden aangeboden op een clustertechnologie waardoor u verzekerd bent van continuïteit van uw afgenomen diensten. Afgelopen jaren hebben wij 100% uptime behaald.

4. Lange termijn relaties
Wij gaan door waar veel bedrijven stoppen. U bent bij ons verzekerd van een rooskleurige toekomst. Wij vinden het belangrijk om gezamenlijk te opereren en elkaar te versterken in goede en slechte tijden.

5. Totaal pakket
Door de jaren lange ervaring, kleine en grote projecten, waarin wij alles van concept tot aan volledige oplevering en onderhoud doen kunnen wij u garanderen dat wij u alles kunnen aanbieden bij EliteSwitch.